Conţinut site

Noutăţi

Boxă accesibilă pentru nevăzători

Publicat în: 09.01.2019

ianuarie 2019

Pentru că am primit cadou o boxă Google Home Mini şi am rămas impresionat cât de utilă şi ce confort îţi poate aduce, m-am gândit să fac o prezentare audio în care să arăt câteva din nenumăratele lucruri de care este capabil Asistentul Google.

Avantajul este că boxa stă în priză permanent şi nu se bazează pe un display, fapt care o face să fie foarte accesibilă pentru noi, este nevoită să răspundă vocal la toate comenzile şi să fie reglabilă prin comenzi vocale sub toate aspectele.

Funcţionează perfect şi cu dispozitivele Android, şi cu un telefon iOS, iPhone, tot ce trebuie este să fie instalată aplicaţia Google Home din Magazin Play sau App Store.

Mai jos este o prezentare audio MP3 în care arăt mai clar ce şi cum.

Avantajul este că nu costă decât aproximativ 200 de lei.

Înţelege foarte bine sute de comenzi, poţi juca şi diferite jocuri, cum ar fi: cultură generală, cărţi BlackJack, spânzurătoarea, poţi pune muzică, poţi seta cronometru şi multe, multe altele, ascultaţi în prezentare aaudio.

Nu m-am putut abţine şi deja am creat şi eu un joc de cultură generală, o variantă "mini" a jocului meu pentru Android "Cultură generală, Fii deştept!", dar în engleză.

prezentarea are 35 de minute şi 22 de secunde, 32,3 MB.

Descărcare de la link-ul următor:

http://www.pontes.ro/storage/android/Google_Home_Mini_-_Boxa_inteligenta_-_prezentare_de_Manu.mp3

Discuţia de pe Forum în legătură cu Google Home este la:

http://www.pontes.ro/ro/forum/viewtopic.php?p=29885#29885

www.pontes.ro

pontes.ro